Buscar
  • Xisca Moll

Març 2020

Fa poquet més d'un any obrirem ses portes d'aquest projecte. Després de mesos fent-hi feina, dissenyant i invertint il·lusió, temps i doblers, vam obrir amb el que vàrem poder.

      Amb molta ajuda de sa família, arreglarem el local nosaltres mateixos i férem el mobiliari, també comprarem als comerços de prop i de confiança tot allò que no podíem fer. 

     Aquest primer any no ha estat fàcil i consideram que ha començat a "funcionar" fa uns tres o quatre mesos, quan ja tenim tres coworkers (a part de nosaltres dos) i quan els tallers estan funcionant molt bé.

      En l'àmbit de l'espai hem anat afegint detalls i millorant cada zona, per exemple la cuina ja està molt més completa i tenim cafetera, gelera, microones... tot a disposició dels coworkers. També tenim un racó de lectura dins la sala de descans i oci, amb una estanteria molt "xula" plena de llibres. Tenim amb un ping-pong que ens ha acompanyat des del principi. 

     Ja tenim dins el cap i en procés noves millores i espais que esperam mostrar-vos ben aviat perquè nosaltres creim amb els pobles i amb les persones que els formam, creim que necessitam il·lusionar-nos i satisfer necessitats per un millor benestar. Per això no ens farem por per aquests moments que estem vivint ni pel que vendrà. Sinó que seguirem lluitant amb més força que mai.

      A Felanitx hi ha coworking per estona.


#coworker#cowork#coworking#coworkingfelanitx#coworkingmallorca#mallorca#felanitx#campos#porreres#manacor#santanyi#vilafrancadebonany#coworkingsamultidisciplinar#samultidisciplinar#samudi

2 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Xisca 616 04 91 92

Miquel 655 01 39 38

©2019 por Sa Multisdisciplinar